Türkiye Kupasında Önemli Maçlar

0
47

spor haberleri10Ziraat Türkiye Kupası 3. Turda ilimizi temsil edecek olan Kırıkhanspor ile Hatayspor, bugün ve yarın iki önemli maça çıkacak. Kırıkhanspor, evinde Süper Lig takımlarından Eskişehirspor’u konuk ederken, yarın da Hatayspor, yine Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’na konuk olacak.

Bugün evinde zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olana Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor’lu futbolcular, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar. Süper Lig takımlarından Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Mehmet Ak, bu önemli karşılaşmada taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupasında 3. tura yükselen 2. Lig ekiplerimizden Hatayspor ise yarın Süper Ligin ikinci sırasında yer alan ligin güçlü ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in öğrencileri, 4. tura çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Bugün saat 13.00’da Kırıkhan İlçe Stadında oynanacak olan Kırıkhanspor-Eskişehirspor maçını Emre Altun, Suha Adıyaman, Emrah Altınsoy hakem üçlüsü yönetecek. Yarın saat 19.00’da Tevfik Sırrı Gür Stadındaki Mersin İdmanyurdu-Hatayspor mücadelesinde ise Levent Aktan, Emre Ajun, Uğur Erdoğan görev yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here