Meleklerimiz Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

0
47

bayan basketbol6İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 2014-2015 sezonunun ilk maçına çıkacak. Hatay’ın Melekleri 29 Ekim Çarşamba günü (bugün) saat 18.00’de Hasan Doğan Spor Salonunda Canik Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Genel Menejeri Nurettin Bilmez maç öncesi yaptığı açıklamada; “Ligin ilk maçında Samsun Canik Belediyespor karşılaşacağız. Şu anda ligin ilk maçı olması nedeniyle takımların performanslarını tam olarak bilememekle beraber, kağıt üstünde bizim hedef maçlarımızdan biri olan bu maçı kazanmak istiyoruz. Tabi ki Samsun Canik Belediyespor takımı ev sahibi olmanın avantajını kullanmak isteyecektir ama biz de takımımıza güveniyoruz. Christi Thomas Türkiye Kupası maçlarında ayağına aldığı bir darbeden dolayı 2 gündür antrenman yapamıyor ama yoğun bir tedaviyle maça yetiştirmeye çalışıyoruz.

Hatay Büyükşehir Belediyespor destekçilerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, alacağımız bir galibiyetle hem onlara hem de bugüne kadar bizlere her türlü desteği veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kulübümüzün  Onursal Başkanı Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş ‘a ve Kulüp başkanımız Sayın Serdar Güven’e ikinci bir bayram sevinci yaşatmak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here