Türkiye Kupası Heyecanı!

0
57

türkiye kupası4Türkiye Kupası 2. tur maçları bugün yapılacak karşılaşmalar ile devam edecek. Bugünkü maçlar arasında ilimiz 2. lig temsilcileri Körfez İskenderunspor ve Hatayspor’un maçları da var. Körfez İskenderunspor, evinde Albimo Alanyaspor’u konuk ederken, Hatayspor da yine evinde Gaziosmanpaşa’yı ağırlayacak.

Körfez İskenderunspor ile Albimo Alanyaspor, bugün saat 15.00’de 5 Temmuz stadında karşı karşıya gelecek. Adem Sarıtaş, Tolga Dede ve Ali Murat Kaya hakem üçlüsünün yöneteceği bu karşılaşmada temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu turu geçmemenin hesaplarını yapıyor. Ligde yaptığı karşılaşmalarda takım olarak hazır olmadığı görüntüsü veren Körfez ekibinin, 2. tur maçında Alanya ekibine karşı zorlanacağı da tahmin ediliyor. Körfez İskenderunspor’un taraftar grubu olan Kızıl Körfez’in tribün liderleri bu karşılaşmada tüm sporseverlerin takımlarına sahip çıkmak adına stattaki yerini almaları çağrısında bulundu.

Hatayspor Tur Peşinde…

Bugün evinde Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek olan Hatayspor ise, rakibini eleyip kupada yükselebildiği en üst noktaya çıkmakta kararlı. Hatayspor Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, takım olarak bu maça hazır olduklarını vurgularken; “Türkiye Kupası maçının evimizde oynanmasını bizim için avantaja çevirmek istiyoruz. Bu maçta her zaman olduğu gibi taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Antakya Atatürk Stadında oynanacak olan Hatayspor-Gaziosmanpaşa maçı saat 15.00’de başlayacak. Bu karşılaşmayı Hüdaverdi Savcı, Mithat Levent ve Murat Emre hakem üçlüsü yönetecek.

Erzin Bld.spor Gaziantep’i Konuk Edecek

Türkiye Kupasındaki bir diğer temsilcimiz olan Erzin Belediyespor ise kurada rakibi olarak çıkan Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile yarın karşı karşıya gelecek. Reyhanlı Tayfur Sökmen stadında rakibini konuk edecek olan Erzin Belediyespor, güçlü rakibini elemenin hesaplarını yapıyor. Yarın saat 14.30’da yapılacak olan karşılaşmayı Hakan Akmısır, Sebahattin Ayvazoğlugil ve Uğur Erdoğan hakemli üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here