Baram; “Göztepe’yi En İyi Şekilde Ağırlayacağız!”

0
84

hatayspor2Geçtiğimiz sezon İzmir’de yaşanan olayları unutmak istediklerini belirten Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, Hatayspor’un bu hafta oynayacağı Göztepe maçının dostça ve centilmence geçmesi temennisinde bulundu. Baram; “Hatayspor Kulübü ve taraftarımız Göztepe’yi de en iyi şekilde karşılayacak ve güzel ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Göztepe yönetiminin attığı adımla yeni bir sayfa açmak istediklerine değinen Başkan Baram; “Geçtiğimiz sezon play-off yarı final maçında İzmir’de yaşadığımız her türlü manevi baskı ve fiziki saldırıları unutarak Göztepe ile yeni bir sayfa açmak amacındayız. Göztepe yeni yönetiminin bizimle bağlantı kurmasının ardından iki güzide spor kulübü arasındaki kırgınlıkların giderilmesi ve bundan sonraki maçlarda olumsuz olayların yaşanmaması için işbirliği kararı alınmıştır. Asırlardır çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, barış ve hoşgörü kenti Hatay ilimize yakışır şekilde Göztepe takımını ve taraftarını Antakya’da ağırlamak istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tüm spor kamuoyuna ve taraftarlara bu noktada önemli görevler düştüğüne de işaret eden Baram; “Defalarca centilmenlik ödülü almış ve her takımı en iyi şekilde karşılamış olan gerek Hatayspor Kulübü gerekse vefakar taraftarımız Göztepe’yi de en iyi şekilde karşılayacak ve güzel ev sahipliği yapacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 27 Eylül Cumartesi günü Antakya Atatürk Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak Hatayspor-Göztepe maçının dostluk ve fair-play içinde geçmesini diliyor, tüm sporseverleri bu önemli maça davet ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here