Türkiye Boks Şampiyonası Bugün Start Alacak!

0
89

boks şampiyonası11Bu yıl İskenderun’da düzenlenecek olan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası, bugün yapılacak olan kortej yürüyüşü ile başlayacak. Mehteran ekibi ile birlikte şampiyonaya katılacak sporcularında katılacağı kortej yürüyüşüne, sporcu, antrenör, hakem, eski milli boksörler ve protokol üyeleri de katılacak. Kortej yürüyüşü Saat 13.00’te Anıt Alanından başlayacak. Müsabakalar ise 23 Aralık 2014 Salı günü (yarın) saat 15.00’te İskenderun Kapalı Spor Salonunda başlanacak. Düzenlenen kortej yürüyüşüne tüm bölge halkını ve sporseverleri davet eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, amaçlarının spora ve sporcuya destek olduğunu söyledi.

Misafirlerimizi En İyi Şekilde Ağırlayacağız!

Sporun ve sporcunun dostu olduklarına işaret eden Başkan Dingil, İskenderun’un büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirterek Türkiye’nin birçok yerinden sporcunun İskenderun’a geleceğini söyledi. İskenderun’un adını tüm Türkiye’ye iyi bir şekilde duyurmak istediklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “Spor barış ve kardeşliktir. Bu turnuvanın İskenderun’da yapılacak olmasında emeği geçen herkese candan teşekkür ediyorum. Amacımız bu tip organizasyonların sağlıklı, önemli bir şekilde geçmesi. Kentimize gelen değerli sporcularımızı, antrenörlerimizi, hakemlerimizi en iyi şekilde karşılamak ve müsabakayı sağlıklı bir şekilde bitirmektir. Bu önemli turnuvaya tüm bölge halkını davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başta İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil olmak üzere kentteki birçok kurum ve sivil toplum kuruluşu ise şehrin birçok noktasına astırdığı  pankart ve afişler ile turnuvaya katılacak sporculara başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here