İki Etaplı Kamp Dönemi!

0
86

hatayspor29Hatayspor Devre Arası Kampının İlk Etabına Antalya’da Başladı…

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Hatayspor Antalya Concord Otel’de 10 gün sürecek devre arası kampına başladı. Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, ikinci etap kampın ise yeni yıl izninin hemen ardından Antalya Titanic Otel’de yapılacağını duyurdu.

İlk yarıda hedeflerine tam anlamıyla ulaşamadıklarını ancak zirve yarışından kopmayarak ikinci yarıda şampiyonluk mücadelesi içinde olan takımlar arasında Hatayspor en iddialı takımlar arasında olduğunu kaydeden Başkan Baram, ikinci yarıya iyi bir hazırlık dönemi ile daha hazır bir şekilde başlayacaklarını belirtti.

Kamplar Arası 3 Günlük Tatil…

Devre arasını çok iyi değerlendirmek amacıyla iki etaplı hazırlık kampı planlandığına işaret eden Baram; “İlk etap kamp dönemi Antalya Concord Otel’de 21 Aralık Pazar günü (dün) başlayıp, 10 gün sürecektir. Fizik-kondisyon ağırlıklı yapılacak bu ilk etap kampımızı Antakyalı işadamı Zafer İnşaat ortaklarından Saklıev Restarunt sahibi İbrahim Seyfittinoğlu karşılayacaktır. Bu desteğinden ötürü Hatayspor adına İbrahim Seyfittinoğlu’na teşekkür ederiz.

Yılbaşı tatili dolayısıyla futbolculara verilecek üç günlük iznin ardından Hatayspor, Antalya Titanic Otel’de ikinci etap hazırlık kampına başlayacaktır. 10 gün sürecek bu kamp döneminde üç hazırlık maçı yapılacak. Ardından kendi tesislerimizde 18 Ocak’ta oynanacak Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına takımımız hazır hale gelecektir” dedi.

3 Transfer Düşüncesi…

Ara transferde takviye için çalışmalarının sürdüğünü de belirten Baram; “Teknik heyetin raporu doğrultusunda ara transferde istenilen takviyeler yapılmak üzere görüşmelerimiz devam etmektedir. Bir orta saha, bir forvet arkası ve bir kanat oyuncusunu transfer ederek ikinci yarıda daha güçlü bir Hatayspor oluşturmak amacındayız. Hedefimiz ikinci yarı maçlarında taraftarlarımızın beğeneceği bir Hatayspor’dur” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here