Türk Yıldızları, İskenderun Semalarında Nefes Kesti

0
58

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin daveti üzerine 7. Teknoversite Günleri kapsamında Akdeniz’in incisi İskenderun’da Türk Yıldızları gösterisi gerçekleştirildi. Gösteriyi oldukça kalabalık bir topluluk izledi.

Gökyüzündeki Milli Takımımız Türk Yıldızları, İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) daveti üzerine 7. Teknoversite Günleri kapsamında Akdeniz’in incisi İskenderun’da bir gösteri icra etti. Cumartesi günü saat 17.00’de gerçekleştirilen gösteri yine nefes kesti.

Türk Yıldızları gösterisine ilişkin bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Gökyüzü Milli Takımımız Türk Yıldızlarını İskenderun’da ağırlamaktan, 7. Teknoversite Günleri kapsamında kendilerini buraya davet etmekten ötürü çok mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya da teşekkür eden Prof Dr. Depci; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istikbalin adresi olarak işaret ettiği göklere İSTE olarak ilgili fakülte ve bölümlerle nitelikli insan gücü yetiştiriyoruz. Görevi devraldığımız ilk andan itibaren her alanda çalışmalarımızı, uygulama sahaları inşa etmeyi durmaksızın sürdürüyoruz. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültemiz ve fakülte için yapımı devam eden hangarımız da bunun bir örneği olarak bulunuyor.

Türk Yıldızları ekibinin de dediği gibi ‘Başımız dik, gözümüz yükseklerde!’ Geleceğimizin, gökyüzü kadar aydınlık olmasını diliyorum. Gösterinin icra edilmesi hususundaki iştiraklerinden dolayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Gösterilerin sonunda 7’cisi düzenlenen Teknoversite Günlerinin teşekkür plaketleri takdim edildi ve hatıra fotoğrafları çekildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here