Soydan Soydaş ve Murat Kekilli’den Muhteşem Performans

0
45

Teknoversite Günlerinin Yedincisine Coşkulu Final

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE)’nin gelenekselleşen ve bu yıl 7’cisi düzenlenen Teknoversite Günleri, oldukça coşkulu konserlerle sona erdi. İSTE öğrencilerinin doyasıya eğlendiği konserlerde sahneye çıkan Soydan Soydaş ve Murat Kekilli muhteşem performansları ile dinleyebnleri coşturdu.

İskenderun Teknik Üniversitesi 7. Teknoversite Günleri kapsamında gençler gönüllerince eğlendi. Pandemi sonrası bu yıl yüz yüze düzenlenen etkinliklerin kapanışı İSTE Merkez Yerleşkesinde muhteşem bir konserle yapıldı. Konserlerin bu yılki konuğu Soydan Soydaş ve Anadolu Rock’ın efsane isimlerinden Murat Kekilli oldu.

14 Mayıs akşamı saat 19.00’da başlayan konserlere İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İSTE idari ve akademik personeli, öğrenciler ve İskenderun halkı katıldı.

Yoğun katılımın olduğu konserlerde sahneye ilk olarak Soydan Soydaş çıktı ve dinleyiciler coşkulu anlar yaşandı. İSTE öğrencilerinin doyasıya eğlendiği konserlerde sahnenin yıldızı Murat Kekilli’ydi.  Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden gençler gece boyunca keyifli anlar yaşadı.

Bu yıl 7’cisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen Teknoversite Günlerinin bir değerlendirmesini yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “Öğrencilerimiz Teknoversite Günleri’nde eğlenmek için çok çalıştı; emek ve çaba sarf etti. İSTE olarak teknoloji alanında önemli çalışmaları gerçekleştirirken, gençlerimizin motive olmasını, sosyal aktivitelere katılım sağlamasını da önemsiyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi insan sosyal bir varlıktır ve üniversiteler bu sosyal alanın bir parçasıdır. Teknoversite Günlerinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Depci, konserde sanatçılar Soydan Soydaş ve Murat Kekilli’ye günün anısı olarak plaket ve hediye de takdim etti.

Yalnızca bilimsel ve akademik çalışmalarla değil sosyal ve sanatsal faaliyetleriyle de ön plana çıkan İSTE’de, hem öğrenciler hem de diğer misafirler keyifli bir akşam geçirdi. 7. Teknoversite Günleri de coşkulu bir şekilde son buldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here