Kaftancıoğlu Değerlendirmesi…

0
30

Parlar; “Ne Yaparsa Yapsın Milletin İsyanından Kurtulamayacak”

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Yargıtay’ın cezasını onadığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu ve karara tepki gösterdi.

Yargıtay, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun cezalarını onadı. Yargıdan gelen karara muhalefetten tepki yağdı. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da o kararı eleştirenler arasındaydı. Başkan Parlar, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Erdoğan yönetiminde tarihinin en itibarsız, en rezil ‘hukuk’ dışı kararların alındığı, liyakatin yok edildiği, ekonominin harap olduğu, Türk lirasının değerinin pul olduğu en kötü dönemini yaşamaktadır.

Yargıda olan biten de bundan ibarettir. Tek adam ve onun koltuğu kaybetme korkusu, muhalefeti hedef almasına, hatta muhalefeti yok etmeye çalışmasına sebep olmaktadır. Ancak ne yaparsa yapsın, ne kadar muhalefeti susturursa sustursun milletin isyanından, öfkesinden, tepkisinden kurtulamayacak kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Sayın Erdoğan, aç bıraktığı, ekonomisini batırdığı, işsiz bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından sandıkta en büyük cezayı alacaktır. O zaman emrindeki Yargı da onu kurtaramayacaktır. Canan Kaftancıoğlu ile ilgili kararı tanımıyoruz ve kınıyoruz.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here