Türk Hava Kurumunun Model Uçak Kursları Tamamlandı

0
337

model uçak1TürkHava Kurumu Dörtyol Şubesinin üç ayrı ilçede açtığı dört ayrı kursta 89 kursiyer Model Uçak Kursunu başarıyla tamamlayarak belgelerini aldı. Dörtyol,Erzin ve Payas’ta eş zamanlı olarak üç ayrı okulda açılan dört kursu başarıyla tamamlayan 89 kursiyerin belgeleri THK Dörtyol Şube Başkanı Halil Yazgan tarafından takdim edildi.

Türk Hava Kurumu Dörtyol Şubesi Nisan ayında Dörtyol Kara Hasan Paşa Ortaokulu, Erzin Gökdere Ortaokulu ve Payas Endüstri ve Teknik Meslek Lisesinde toplam dört adet Model Uçak Kursu açtı. Kurs Denetimlerini ve Koordinatörlüğünü yapan THKDörtyol Şube Sekreteri Yaşar Taş yaz döneminde de ücretsiz kurslarının devam edeceğini belirtti.

model uçak2

THKDörtyol Şube Başkanı Halil Yazgan’da yaptığı açıklamada; “Açtığımız kurslarımızda amacımız gençlerimiz arasında havacılığı yaygınlaştırmak ve gençlere havacılığı sevdirmek. Bu amaçla üç ilçemizde model uçak kursu açıldı. Kurumumuzun ücretsiz olarak havacılık kursları ile model uçak kursları yaz döneminde de devam edecektir. Çocuklarımızın yaz tatillerini etkin ve verimli geçirmesini arzulayan tüm hemşerilerimizi Kurumumuz Şubesine bekliyoruz” dedi. Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here