Düğün Dediğin Böyle Olur

0
745

ceylan-gökhan1Aşklarını evlilikle taçlandıran Ceylan ve Gökhan çifti, düğün töreninde peri masallarındaki prens ve prensesi andırıyordu
İskenderun Gazetesi’nin başarılı muhabiri Zeki Kutlu’nun tek kız kardeşi Ceylan, gönlünü kaptırdığı Karapınar Ailesi’nin yakışıklı oğlu Gökhan ile bir ömür sürecek olan birlikteliğe ‘evet’ dedi. Beyaz Saray Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde biricik kızlarını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Gülay–Mustafa Kutlu çifti de örnek bir ev sahipliği sergilerken, davetlilerle tek tek ilgilendi.

ceylan-gökhan2
Etkileyici ışık ve muhteşem bir atmosferde alkışlar arasında gecenin ilk dansını yapan Ceylan – Gökhan çifti, aşklarını evlilikle taçlandırmanın mutluluğunu yaşarken, İstanbullu olan damadın anne ve babası Hacer- Nazım Karapınar ise İskenderun’un gelenek ve göreneklerinin uygulandığı unutulmaz bir kına gecesine tanıklık etti.

ceylan-gökhan3
Muhteşem bir düğünle dünya evine giren Ceylan-Gökhan çiftinin mutluluğuna ortak olan davetliler pisti bir an olsun boş bırakmazken, tek temennileri ise genç çifte bir ömür mutluluk dilemek oldu.
Düğünde ayrıca, kuğuyu andıran güzel gelinin Hollanda’da yaşayan abisi Gökhan ve eşi Ruziye Kutlu’nun sürpriz Zeybek dansı ise geceye damga vurdu. Müthiş dans gösterisi karşısında duygu dolu anlar yaşayan güzel gelin Ceylan ise sahne kenarında abisi ve yengesini bol bol alkışladı.

ceylan-gökhan5
Düğün pastasının kesilmesinin ardından, gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak şarkılara eşlik eden ve müziğe uyak uyduran Ceylan-Gökhan Karapınar çiftinin mutlulukları dikkat çekti.

ceylan-gökhan4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here