TÜMSİAD Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti

0
66

itso-tümsiadTÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın İskenderun’a Ticaret Odası Başkanı olarak seçilmesinin önemli bir kazanç olduğuna dikkat çekerek, “İskenderun ekonomisine önemli katkılar sunacağınıza inanıyorum. Bizler TÜMSİAD olarak Hatay genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler de sizler gibi üyelerimize yönelik neler yapabiliriz onun telaşı içerisindeyiz. İskenderun ekonomisinin gelişmesi yönünde bizlerde elimizden geldiğince çalışmalar yapmaktayız” diye konuştu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İTSO yönetimi olarak göreve seçildiğimiz günden bu yana çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hazırladığımız projeleri hayatı geçirmek, İskenderun dinamikleri ile birlikte hareket ederek şehrimize kalıcı ve faydalı işler yapmak istiyoruz. Bireysel fikirlerimiz ile kurumsal fikirler ve alınacak kararlar için de son derece hassas hareket ediyoruz. İskenderun için neler yapabilir onun çalışmaları içerisindeyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here