Cemal Gürsel’in Minikleri Ana Okula Veda Etti

0
622

cemal gürsel12012-2013 eğitim ve öğretim yılını kendilerine yakışır bir şekilde uğurlayan İskenderun Cemal Gürsel İlköğretim Okulu’nun öğrencileri, güzel ve başarılı bir etkinliğe imza attılar.

Belediye Kültür Sarayı’nda düzenlenen etkinlik, salonu dolduran konuk ile velilerin yerini almasıyla başladı. Okul Müdürü Abdurrahman Gülgen, burada yaptığı konuşmada, okul çağına yaklaşan tüm çocukların ana sınıfına gönderilmesi gerektiğini belirterek velilere çağrıda bulundu.

Okul öncesi eğitimin önemine de değinen Gülgen; “Okul öncesi hazırlık açısından çok önem arz eden ana sınıflarımızda çocuklarımızın aldıkları eğitim, onların gerek ilkokul gerekse daha üst kademelerdeki eğitim sistemine ışık tutacaktır. Bu temel eğitim sayesinde küçük yaştaki çocukların okul ile tanışarak kaynaşma ortamı sayesinde eğitim hizmetini sağlıklı bir şekilde almaları sağlanmalıdır. Bu nedenle velilerin ilköğretimden önce çocuklarını okul öncesi eğitim hizmetinden yararlandırmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü bunun yararını ilerleyen yıllarda çocukları görecektir” şeklinde konuştu.

cemal gürsel2

Rengârenk kıyafetleri ile heyecanları yüzlerinden okunan öğrenciler daha önce yaptıkları hazırlıkları, sahnede başarıyla uygulayarak gösteriye katılanlardan bol alkış aldılar. Özellikle Kafkas dans ekibi coşkulu müzik eşliğindeki kıvrak danslarıyla büyük ilgi ve beğeni topladı. Öğrenci velileri de bu anlamlı günde çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecana ortak oldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here