TÜMSİAD Selam Projesini Sundu

0
122

tümsiad projesi1TÜMSİAD Hatay Şubesi taraf selamı ve selamlaşmayı daha etkin hale getirmek amacıyla hazırladığı projeyi protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kanaat önderleri ile paylaştı.

TÜMSİAD Hatay Şubesinde düzenlenen toplantıya İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkan vekili Serdar Duran İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Esnaf odaları Başkanlarını temsilen Abdulkadir Yardımcıoğlu, Sivil Toplum kuruluş temsilcileri katıldılar.

Açılış konuşmasını yapan ve projeyi anlatan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk; “Dernek olarak Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında selamı ve selamlaşmayı yaygınlaştırmak amacıyla, bir çalışma başlattık. Hoşgörü kenti olan Hatay ülkemiz ve dünyada mozaik teşkil eden güzide bir şehir.

tümsiad projesi2

Selamlaşmayı, hazırlayacağımız geniş kitlelere hitap edecek bir tanıtım filminin yanı sıra, billboard, afiş ve konferanslar düzenleyerek halkımıza anlatmayı düşünüyoruz. Burada vurgulamak istiyorum, Selamlaşırken, herkesin kullandığı, her kesime hitap eden selamlamayı kastediyorum. Önemli olan insanlarımızın birbirlerine olan saygı ve sevgilerini, birlik ve beraberliklerini anlatma, sıcak ve samimi ortamlar oluşturmak istiyoruz. Bu konu okullarımızda da öğrencilerimize anlatılabilir” dedi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, de projenin yeri ve amacının isabetli bir karar olduğuna vurgu yaparak, konunun çok hassas olduğunu ve çalışma yapılırken, konu ile ilgili tiziz hareket edilmesi gerektiğin söyledi. Toplantıda sivil toplum kuruluş temsilcileri de söz alarak TÜMSİAD’ın projesine destek vereceklerini ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here