İskenderun Logosu Yarışmasına Yoğun Katılım

0
132

bld-logo yarışması1İskenderun Belediyesi tarafından yurt genelinde düzenlenen ‘İskenderun Belediyesi Yeni Kurumsal Logosunu Arıyor’ isimli logo yarışmasına yoğun katılım sağlandı. Türkiye’nin çeşitli illerinden toplam 178 tasarımcı hazırladıkları yaklaşık 300 civarındaki logoları teslim ettiler.

İskenderun’un geleceğin turizm, eğitim, spor ve sanayi kenti olması yönünde yeni bir logoya ihtiyacının olduğunu söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Akdeniz’in incisi şehrimiz İskenderun için yeni ufuklara yelken açmanın zamanı geldi. Şehir olarak yenileniyoruz. Bu yeniliğe logomuzu yeniden şekillendirerek başlamak istiyoruz. Marka şehir olma isteğimiz için logo yarışmasını çok önemsedik. Bugün görüyorum ki, Türkiye’nin dört bir yanından, çeşitli illerden katılımcılar yoğun şekilde müracaatta bulundular. En kısa zaman içerisinde halkımızın da görüşlerini alarak İskenderun’un yeni logosunu belirleyeceğiz” dedi.

İskenderun Belediyesi Meclis Salonunda toplanan Seçici kurulun belirleyeceği logoları, halkında beğenisine ve değerlendirmesine tabi tutacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkın fikirlerine hep açık ve saygılı olduklarını belirterek; “Bu itibarla belirlenecek logolarda onlarında görüşleri olsun istiyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesinin yeni logosu için seçici kurul değerlendirmelerini sürdürüyor. Kısa zaman içerisinde tespit edilen logolar açıklanıp halkın oylamasına sunulacak. Ayrıca www.iskenderun.bel.tr web sitesinden de vatandaşlarımız oylama yapabilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here