Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Başkan Civelek’i Ziyaret Etti

0
124

bld-ziyaret3Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e ziyarette bulundu. Makamda gerçekleşen ziyarete, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Tüm Bel-Sen Hatay Şube Başkanı Müfit Cihnioğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Genel merkez yöneticisiyken Belediye Başkanı Civelek’i ziyaret ettiğini, şu anda ise Genel Başkan olarak ziyareti gerçekleştirdiğini anımsatan Ömer Salih Erol; “Çok güzel çalışmalarınız ve hizmetleriniz var. Bunları halk da herkes de görüyor. Köprü yapmanız harika. Köprü, tepe mahalleler ile şehir merkezini birbirine bağlıyor” dedi.

Taziye evleri yapımının çok doğru bir çalışma olduğunu belirten Erol; “Daha önce geldiğimde iskele yapım aşamasındaydı.  O da tamamlanmış. İskeleyi çok beğendim. Kadın Kültürevlerinin modern binalarda kadınlara ücretsiz kurslarla hizmet vermesi de ayrıca güzel bir hizmettir” dedi.

Aralarında İskenderun’un da bulunduğu 10 il ve ilçede susuzluk öngörüldüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Civelek, yapılan yeni içme suyu çalışmasıyla, kentimizin 50 yıl susuzluk probleminin ortadan kalktığını kaydetti. Filipinler’de yaşanan tayfunu anımsatan Belediye Başkanı Civelek, bilim adamlarının küresel iklim değişikliklerine dikkat çektiğini belirterek; “Biz yaptığımız çalışmalarda küresel iklim değişikliklerini dikkate alıyoruz. Küresel iklim değişikliklerine tedbir olarak drenaj kanalları yaptık ve hala yapıyoruz.  Yeni içmesuyu çalışmasıyla kentimizin 50 yıl susuzluk problemi ortadan kalktı” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in yaptığı hizmet ve çalışmaların devamını temenni eden Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol; “Sizi büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Güler yüzlüsünüz. Emeğe önem veriyorsunuz. Türkiye’de 35 bin üyesi olan sendikayız. Keşke bütün belediye başkanları sizin gibi olsa, sizin gibi düşünse! Önümüzde yerel seçimler var. Eminim belediye çalışanlarının büyük kısmı sizinle beraber olacaktır” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, çalışanlar arasında hiçbir ayrım yapmadığını, karşılıklı sevgi ve saygı ortamında çalışıldığını, toplu sözleşmeyle emeğe gerekli önemin ve değerin verildiğini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here