İskenderun Polisi Suçu Önlemede, Toplum Ağacının ‘En Derin Köklerine’ İndi

0
113

emniyet öğrenci1Kentimizde suçla mücadele adına önemli adımlar atan İskenderun Polisi, suçu önlemek için toplumun temellerine iniyor. Ağacın sağlıklı olmasının köklerinden başladığını fark eden İskenderun Polisi, ana okul çocuklarından lise ve üniversite gençlerine kadar, tehlikelerden korunma yöntemlerini durmaksızın anlatmaya devam ediyor.

Kentimizde beş bin öğrenci arasından seçilen bin öğrenci İskenderun Polisinin umut güvercinleri oldu. Emniyet, seçilen bin lise öğrencisine bin adet üniversite sınavlarına hazırlık kaynak kitapları, birer adet kişisel gelişim kitabı ve yaprak testler dağıttı.

emniyet öğrenci2

Bizzat kendi eliyle kitapları Makzume Anadolu Lisesi öğrencisi misafirlerine hediye eden İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, ziyaretçilerine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlere tavsiyelerde bulunup yer-yer esprili sohbetleriyle tavsiyelerde bulunan Başar, gençlere Ölümsüz Lider Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar’ sözünü hatırlatarak bıkmadan yorulmadan çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here