Toksoy; “Dörtyol’da Muktedir Olacağız”

0
224

dörtyol şenliği1Dörtyol Kuzuculu Şöleni Gecikmeli Olarak Gerçekleştirildi…

Dörtyol Kuzuculu beldesinde bu yıl 16.sı düzenlenen şölen Reyhanlı olayları nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirildi. Şölene ev sahipliği yapan Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Dörtyol’da yerel iktidarı kazanarak muktedir olacaklarını söyledi.

Dörtyol’un Kuzuculu beldesinde TÜRKAV, Dörtyol, Kuzuculu, Karakese, Karayılan beldeleri ve teşkilatları tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen ve bu yıl 16.sı gerçekleştirilen piknik ve müzik şöleni Kuzuculu beldesinde Zübeyde hanım parkında gerçekleştirildi. TÜRKAV Genel Başkanı Sinan Yüksel, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy şölen alanında çadırları ve stantları dolaşarak halkla selamlaştılar. Vatandaşların çadır kurdukları ve çeşitli sergilerin açıldığı şölende Ali Kınık’ta konser verdi. Şölen havasında geçen şölenle ilgili açıklamalarda bulunun Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy şölene ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Toksoy reyhanlı olayları ve diğer olumsuzluklar yüzünden her yıl mayıs ayında yapılan şölenin bu yıl gecikmeli yapıldığını söyledi.

dörtyol şenliği2

Yaşar Toksoy bir soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Dörtyol bölgesine gösterdiği özel ilgisini değerlendirdi. Toksoy; “Genel başkanımız Türkiye genelindeki 1500 civarındaki seçim noktalarını önemsiyor ama Dörtyol ile ilgili özel bir ilgisi var. Bizde büyük şehir yapılanmasında Dörtyol’da hizmete devam etmek istiyoruz. Dörtyol belediye başkanlığına aday adayıyız, hizmete talibiz ve esen bir rüzgâr var, teşkilatlarımız uygun gördüğünde esen rüzgar kasırgaya dönüşecektir. Bu manada Dörtyol’da MHP’nin yerel iktidarını dostlarımızla halkımızla hep birlikte el ele verip yerelde iktidar olup muktedir olacağız. Genel başkanımız bu noktada hassasiyetlerini her zaman ortaya koyuyor. Bizde üzerimize düşeni yapacağız ve MHP’nin Dörtyol’daki iktidarını devam ettireceğiz” dedi.

TÜRKAV Genel Başkanı Sinan Yüksel ise yaptığı konuşmada hükümete yüklendi. Hükümetin milli ve manevi değerlere zarar verdiğini belirten Yüksel, Milliyetçilerin zamanı geldiğinde gereken dersi vereceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here