İskenderun Demir Çelikspor, Moral Depoluyor

0
69

idçspor18Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı lig ikincisi Altınordu maçı için hazırlıklarına başladı.

Hafta sonu İskenderun 5 Temmuz stadında saat 15.00’de Altınorduspor ile karşılaşacak olan İskenderun Demir Çelikspor’lu futbolcular, Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimiz İDÇspor’un antrenmanında geçen hafta deplasmanda alınan Buğsaşspor maçının yenilgisi nedeniyle futbolcuların, morallerinin bozuk olması gözden kaçmadı.

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu ve yönetim kurulu üyeleri, bu hafta sonu kendileri için büyük önem taşıyan ve ligin ikici sırasında bulunan Altınordu maçı karşılaşması öncesinde futbolculara moral vermeye çalışıyorlar.

Antrenman öncesi futbolcuları toplayarak onlarla konuşan Teknik Direktör Bulgurlu; “Biz Genç ve dinamik bir ekibiz. Ligde oynanacak daha çok maçımız var. Önümüze bakıp daha çok çalışmalıyız. Kazandıkça moral depolayacağız moralimiz yükseldikçe daha çok kazanacağız” şeklinde telkinlerde bulundu ve öğrencilerine moral depolamaya çalıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here