Eğitim Sevdası Türkiye’nin Geleceğine Yapılan Katkıdır

0
71

akad-vayisoğluAlevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihad Yenmiş, İskenderun Ticaret Borsasını ziyaret etti. AKAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na bilgiler veren Nihad Yenmiş, inşaatı devam eden kültür merkezi bittiğinde toplumun her kesimine hizmet vereceğine dikkat çekti.

Toplumsal barışın önemine dikkat çekilen ziyarette konuşan AKAD Başkanı Nihad Yenmiş, Alevi toplumunun kendini ifade etmesi ve varlığını ortaya koyması adına yaptıkları çalışmaların ışığında toplumsal barışın ve kardeşliğin korunması için çaba sarf ettiklerini söyledi. Ticaret Borsası’nın eğitim camiasına katkılarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Nihad Yenmiş, emekli bir öğretmen olarak Vayısoğlu’nun gösterdiği duyarlılığın her türlü takdirin üzerinde olduğunu ifade etti.

AKAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Engin Vayısoğlu ise Türkiye’de her zaman kenetlenmenin önemine dikkat çekerek, insanların inancı ve kimliği ne olursa olsun, yaradılanı yaradandan ötürü sevmenin önemine vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here