Temsilcilerimiz Çıkış Arıyor!

0
74

spor haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu haftaki maç programları da belli oldu. 3. Lig temsilcilerimiz 14 Kasım Cumartesi günü (bugün) maçlarını oynarken, 2. Lig temsilcimiz Hatayspor ise 15 Kasım Pazar günü (yarın) rakibi ile mücadele edecek.

Bu haftanın programına göre, 2. Lig temsilcilerimizden Körfez İskenderunspor, Çine Madranspor deplasmanında, Payasspor ise Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor Maltepespor’u, Erzin Belediyespor da Turgutluspor’u sahalarında ağırlayacak. 3. Lig temsilcimiz Hatayspor ise Kırklarelispor deplasmanında mücadele edecek.

2015-2016 Sezonuna kötü başlayan ve başarısız sonuçlarla taraftarını da üzen Körfez İskenderunspor, bu haftayı Çine Madranspor deplasmanında geçirecek. Son iki maçını sahasında puan kayıplarıyla geçiren, iki beraberlik sonucu sadece 2 puan alabilen Turuncu-Mavili ekip, bugün saat 13.00’te karşılaşacağı rakibinden puan ya da puanlar alarak kente dönmenin hesaplarını yapıyor. Son iki maçta takımın başında sahaya çıkan Teknik Direktör Ender Traş, genç ve istekli bir takım olduklarını her şeyi rayına oturtmak için çok çalıştıklarını belirterek; “Oyuncu grubumuz çok genç ve istekli! Bizler de onların bu isteklerini başarıya taşımak için gece-gündüz çalışacağız. En kısa zamanda çıkışa geçmek istiyoruz ve bunu da başaracağız” dedi.

Hafta içinde sahasında Ümraniyespor’u ağırlayan ve 1-1’lik sonuçla puan yitiren Hatayspor ise Pazar günü Kırklarelispor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Topladığı 11 puanla 13. sırada bulunan Bordo-Beyazlı ekip, 19 puanla 4 sırada zirveyi kovalayan güçlü rakibi karşısında puan almanın hesaplarını yapıyor.

İlimizin diğer temsilcilerinden Payasspor ise Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan arayacak. Kırıkhanspor Maltepespor’u, Erzin Belediyespor da Turgutluspor’u sahalarında ağırlayacak. Haftanın programı şöyle: è

Çine Madranspor-Körfez İskenderunspor

14 Kasım 2015 Cumartesi Saat: 13.30

Çine Yüksel Yalova Stadı

Semih Kurt, Gürcan Dönmez, Onur Tanrıverdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor-Payasspor

14 Kasım 2015 Cumartesi Saat 13.00

Turgutlu 7 Eylül Stadı

Sezer Polat, Can Öztekin, İbrahim Akar

Kırıkhanspor-Maltepespor

14 Kasım 2015 Cumartesi Saat 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Aykor Karaca, Fırat Zengin, Faik Polat

Erzin Belediyespor-Turgutluspor

14 Kasım 2015 Cumartesi Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Burak Kalkandelen, Mustafa Cüneyd Çalışkan, Sefa Özcan

Kırklarelispor-Hatayspor

15 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı

Selim Özen, Segah Tunçkol, İbrahim Tokmak

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here