TBMM İdari Amiri Orhan Karasayar İTSO’yu Ziyaret Etti

0
99

itso-karasayar1“Hedefimiz Bölgemizde Güçlü Bir Konuma Sahip Olmak”

TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Vekil Karasayar, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ve parti yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun ekonomisi ve bölgedeki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İskenderun’a değer katacak her türlü projede yanımızda oldunuz. İTSO olarak üniversitenin şehrimize kazandırma noktasında elimizden gelen desteği verdik. İskenderun Teknik Üniversitemizin şehrimize kazandırılmasında önemli katkılarınız oldu. İskenderun için her türlü projelerde birlikte olduğumuzu belirtmek isterim. Bu vesile ile TBMM İdari amiri olmanızdan dolayı yeni görevinizde de başarılar dilerim” diye konuştu.

TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim sonrası ülkemizde güçlü bir iktidar ve istikrarlı bir hükümet oluştuğunu kaydederek; “Bundan sonra artık işimize bakacağız. Hedefimiz bölgemizde güçlü bir konuma sahip olmak, halkımıza daha çok hizmet edebilmenin gayreti içerisinde olacağız, Sivil toplum kuruluşlarının önemini biliyoruz ve İTSO’da şehrimizin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Bölgemizin en önemli sorunlarından biri olan Suriye meselesi ile yakından ilgileniyoruz. Bu konuda hükümet olarak çalışmalarımız da var. Hükümetimiz Hatay’a ayrı bir önem veriyor.

itso-karasayar2

Bölgemiz, konumu itibari ile Ortadoğu’da önemli bir yere sahip. İskenderun Hassa Tünel projesi ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Ulaştırma Bakanımız ile Tünel projesini yakından takip ediyoruz. İskenderun Teknik Üniversitesi kuruldu, Üniversitemizin bölgemizde daha etkin hizmet verebilmesi için çalışmalar yapılmaktadır. İTSO yönetimine de her zaman fakültelere destek verdiği için ayrıca teşekkür ediyoruz ve bundan sonra da İTSO ile üniversitemizin birlikte çalışacağını temenni ediyorum” dedi.

TBMM İdari Amiri Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, toplantıya katılan iş adamlarının da sorunlarını dinledi. İskenderun ekonomisi, Suriye olayları, Tekno park,  üniversite ve yurt konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. TBMM İdari Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Meclis Başkan vekili Erol Aygen, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya, Okan Belli, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten ve İTSO Meclis üyeleri de hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here