CHP’de Devir Teslim Töreni Yapıldı

0
106

chp devir-teslim1Geçtiğimiz günlerde olağan kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütünde geçtiğimiz haftasonu devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Çift listeyle gidilen seçimlerden galip çıkan Yusuf Mansuroğlu ve eski başkan Jorj Basus, devir teslim töreninde birliktelik mesajları verdi.

chp devir-teslim2

İlçe binasında eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile partililerin katılımlarıyla gerçekleştirilen törende ilk olarak söz alan İlçe eski Başkanı Jorj Basus, kendi yönetimine desteklerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, partililerden yeni yönetime sahip çıkmalarını istedi. Bölge ve ülkemizin barışa ihtiyacı olduğunu kaydeden Basus; “Barışa sahip çıkalım” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

chp devir-teslim3

Daha sonra söz alarak kısa bir konuşma yapan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, tüm partilileri birlik ve beraberliğe davet ederek; “Herkese eşit mesafede olacağız, herkesi kucaklayacağız. Öneri ve eleştirilerinize, desteğinize her zaman ihtiyacımız var. Eleştirilere açığız. Ancak eleştirileri lütfen parti içinde yapalım, parti dışında değil. Gösterdiğiniz teveccühe teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here