Başbakan Yardımcısı Akdoğan İlimize Geldi

0
104

başbakan yardımcısı1Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Ankara ve İskenderun Arasında Güçlü Bir Bağ Var”

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Hatay’ın Yayladağı ilçesindeki 2 nolu çadır kentte kalan Türkmenleri ziyaret etti. Akdoğan ziyareti sırasında çadır kent içindeki anaokulunu gezerek öğrencilerle sohbet etti, ardından çadır kentteki çocuklara oyuncak dağıttı. Daha sonra Akdoğan ve beraberindekiler Suriye’den gelen Arapların kaldığı 1 nolu çadır kenti de ziyaret etti. Akdoğan ve heyeti Yayladağı öğretmen evine geçerek basına kapalı olarak Suriyeli Türkmenlerin yöneticileriyle görüşmeye başladı.

Başkan İskenderun Hakkında Bilgiler Verdi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı havaalanında karşıladı. Başkan Seyfi Dingil, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın Hatay’daki tüm programlarına katılıp, İskenderun’a kazandırılacak olan hizmetler ile ilgili de sık-sık görüşerek bilgiler verirken, Ankara ve hükümet arasında güçlü bir bağ oluşturdu.

başbakan yardımcısı2

Göreve geldiği günden bu güne her zaman İskenderun’un ve halkımızın menfaatini düşünen ve hizmet konusunda elini her taşın altına koyan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iktidar mensuplarıyla da sürekli sıkı diyaloglar kurarak İskenderun’un kazanması için büyük gayret içine giriyor.

2016’da Birçok Hizmet…

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ziyaret için ilimiz Hatay’a gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ı Hatay Havaalanı’nda karşıladı. Erken saatlerde başlayan programların tümüne katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile sürekli bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Seyfi Dingil; “Ankara ve hükümetimiz ile güçlü bir İskenderun yapısı var. Bunun yansımalarını ilçemize yapılan hizmetler ve yatırımlarla görüyoruz. 2016 yılında da birçok yeni hizmeti şehrimize kazandıracağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here