Takımla Hiçbir Alakam Yok! Bende Sizin Gibi Seyirciyim!

0
83

körfez iskenderunspor31İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Körfez İskenderunspor kulübüyle tüm ilişkilerini kestiğini belirtti…

Şimdiki adı Körfez İskenderunspor olan futbol takımını geçen sezon ligde tutabilmek için gecesini gündüzüne katan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kulübün kendilerine devri ile ilgili anlaşma sağlanamaması üzerine kulüple ilgili ilişkilerini kestiğini belirtti. Artık takımla hiçbir alakasının olmadığını kamuoyuna duyuran Başkan Dingil, takımın sadece seyircisi olduğunu fakat zaman-zaman desteğinin süreceğini kaydetti.

Basınla bilgilendirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Körfez İskenderunspor ile ilgili kendisine yöneltilen bir soru üzerine “Benim kulüple hiçbir alakam yok!” dedi.

Konuşmasının devamında yaşanan süreci de anlatan Başkan Dingil; “Göreve geldiğimiz günlerde yönetimin bize devredileceğini, takımın renklerinin Turuncu-Mavi ve adının İskenderunspor olacağı söylendi. Bizler de hiç düşünmeden ‘Evet’ dedik ve düşmek üzere olan takımımızı lige tutabilmek için 7 hafta boyunca gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Kentin adını alacağı jestine karşılık bu takıma tesislerimizi açtık. Ligin son maçı olan Eyüpspor maçı bizim için kader maçı idi ve o maça taraftar getirebilmek için yoğun bir çaba sarf ettik ve 15 bin taraftarı stada getirtmeyi başardık. O maçta da galip geldik ve ligde kaldık.

Karayılan Belediyespor Futbol Okulu Olacak!

Daha sonra belediye, işadamları ve mevcut kulüpten oluşan 11 kişilik yeni bir yönetim için kulüp yönetimi ile görüşmelere başladık. Yeni bir sayfa açılacaktı. Teknik Direktör ve teknik heyet hazırdı. Karayılanspor’u da alt yapı olarak kullanacaktık. Futbol okulumuz olacak, oradan yetişen ve gelecek vaat eden 1-2 futbolcuyu da A takıma alacaktık. Bunun için iki ay bekledik ama maalesef anlaşamadık veya anlaşılamadık! Bunun üzerine destek vermeye hazırlanan işadamları da vazgeçti.

Körfez İskenderunspor yeniden Cengiz beyin idaresinde futbol yaşamını sürdürmeye devam edecek. Karayılan beldesinin bize bağlanması ile Karayılan Belediyespor da bize devredildi. Ben de daha önce hedeflediğim gibi Karayılan Belediyespor’u futbol okulu olarak kullanacağım ve geleceğin sporcularını yetiştireceğim” dedi.

Körfez İskenderunspor ile hiçbir bağı olmamasına karşın takıma zaman-zaman desteklerinin olacağını da ifade eden Başkan Dingil; “Benim takımla hiçbir alakam yok! Bende sizin gibi seyirciyim!” derken, kulübe tahsis edilen belediye tesislerini de tenis müsabakalarına katılacak olan sporcu ve ailelerinin kullanacağı pansiyona dönüştüreceklerini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here