Baram; “Kimseyle Polemik Yarışına Girmeyeceğiz!”

0
73

hatayspor4Hatayspor eski Başkanı Hikmet Çinçin’in ısrarla mali genel kurul yapılması isteği ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram; “Zaten 22 Ağustos 2014 tarihinde olağanüstü genel kurul kararı almış durumdayız. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz basın toplantısında gelir-gider durumunu açıkladığımız gibi genel kurul delegelerine bir kez daha mali durumu açıklayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Kongre kararı almaları ve genel kurulda mali rapor vereceklerine dair açıklama yapmalarına rağmen Hatayspor eski Başkanı Hikmet Çinçin’in basına verdiği beyanatın farklı bir algı oluşturduğuna da dikkat çeken Baram; “Hatayspor’a hizmet verenlerin polemik oluşturmasını doğru bulmuyorum. Enerjimizi ve gücümüzü Hatayspor’un başarısı için harcamamız gerektiğini düşünüyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne şeffaf bir yönetim anlayışı ile Hatayspor’u yönetmemize ve gelişmeleri düzenli şekilde basın açıklamalarla kamuoyunu bilgilendirmemize rağmen Sayın Çinçin’in ısrarla mali genel kurul yapılması isteğini açıkçası anlayabilmiş değiliz. Kendisi görev yaptığı hangi dönemde mali genel kurul yapmış, ayrıca bu isteği Hatayspor’un hangi tüzük maddesinde var?

Hatayspor yönetimi olarak 22 Ağustos’ta olağanüstü genel kurul kararı almış durumdayız. Geçtiğimiz günlerde gelir-gider durumunu açıkladığımız gibi genel kurul delegelerine bir kez daha mali durumu açıklayacağız” diye konuştu.

Başarılı bir yönetim olduklarına da işaret eden Baram; “Biz, Hikmet Çinçin döneminde aldığımız 5,5 milyon borcu arttırmamış bilakis daha aşağı çekmiş başarılı bir yönetimiz. Hedefimiz yeni dönemde daha güçlü ve Hatay ilini kapsayan bir yönetimle Hatayspor’u ileriye taşımaktır. Kimseyle polemik yarışına girmek düşüncesinde değiliz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here