Süleyman Seba’nın Son Vedası!

0
87

süleyman seba1Türk futbolunun unutulmaz ismi, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı, sadece Siyah-Beyaz’a gönül verenlerin değil tüm sporseverlerin beğendiği Süleyman Seba hayatını kaybetti.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, 88 yaşında vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Türk futbolunun unutulmaz ismi, Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Solunum yollarındaki enfeksiyon sebebiyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavi altına alınan, daha sonra tespit edilen kalın bağırsak kitlesi sebebiyle operasyon geçiren Seba, bir süredir tedavi görüyordu.

Arena’da Tören Düzenlenecek

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenazesi bugün İstanbul’da toprağa verilecek. Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamaya göre, efsane başkanın naşı, Dolmabahçe’deki Bezmialem Valide Sultan Camisi’nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığına defnedilecek. Vefatı ile Beşiktaş camiasını ve Türk spor kamuoyunu yasa boğan Seba için, cenaze namazı öncesi Vodafone Arena’da saat 12.00’de tören düzenlenecek.

Efsane Başkan Süleyma Seba’ya Allah’tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here