Hazırlıklar Tam Gaz Sürüyor!

0
169

körfez iskenderunspor47Spor Toto 2. lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, yeni sezona iyi bir başlangıç yapma çabası içerisinde Kızılcahamam’da kamp çalışmaları aralıksız şekilde sürdürüyor. Kadroda bulunan futbolcuların özel karşılaşmalarda ortaya koydukları performans göz doldururken, Turuncu-Mavili Ekip, Gümüşhanespor ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kazandı.

Murat Kurt Formuna Kavuşuyor!

Körfez İskenderunspor’un alt yapısında yetişen, daha sonra da A takımda yıldızı parlayan Murat Kurt da yeniden döndüğü takımında eski performansını yakalamaya çalışıyor. Çok sayıda kulübün transfer listesinde olmasına rağmen birçok talihsizlikler yaşayarak üst lig takımlara gidemeyen Murat Kurt, yeni sezon öncesi transfer olduğu Körfez İskenderunspor’da o eski günlere dönebilmek için yoğun çaba gösteriyor.

Geçmiş yıllarda takımda bulunan ağabeylerinin kendisine gösterdiği yakın ilgiyi hiç unutmayan, sezon öncesi Payas Belediyespor’dan transfer edilerek yuvaya dönen Murat Kurt, Körfez İskenderunspor’da gençlerle yakından ilgilenerek vefa borcunu ödemeye çalışıyor.

körfez iskenderunspor48

Körfez İskenderunspor: 1 Gümüşhanespor: 0

Öte yandan lige en iyi şekilde girmeyi hedefleyen temsilcimiz, kamp çalışmalarının yanı sıra özel karşılaşmalar da yapmaya devam ediyor. Körfez İskenderunspor Kızılcahamam ilçe stadında Gümüşhanespor ile karşılaştı. Mavi-Turunculular, yapılan müsabakanın 15. dakikasında Murat Kurt’un kornerden gelen güzel ortasında Edim Demir’in şık kafa golüyle rakibini 1-0 yendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here