Su Topu Yüzme Milli Takımı Seçmelerine Katıldılar

0
346

sutopu yüzme1Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yıldızlar Su Topu Yüzme takımında bulunan Fırat Gülüm, Turan Kocaoğlu ve Atakan Kuserli adlı sporcular, İzmir Narlıdere’de düzenlenen milli takım seçmelerine katıldılar. Bugün yapılacak seçmeler sonunda üç sporcumuzun milli takım kampına alınıp alınmayacakları belli olacak.

Milli takım seçmelerine davet edilen sporcular ile kulüp antrenörlerinin seçmelere gitmeden önce Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette üç sporcumuz, Antrenör Murat Şaydak ve Mustafa Savaş’la birlikte Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Türkiye Su Topu Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında bulunan ve 9-10 Temmuz 2013 tarihlerinde İzmir Narlıdere’de düzenlenecek olan Milli Takım seçmelerinde başarılı bir performans orta koyarak, milli takımda yer alıp uluslararası müsabakalarda ilimizi ve ülkemizi temsil etmek istediklerini belirttiler.

Yıldızlar ve Ümitler 2. lig kategorisinde faaliyet gösteren sporcuların milli takıma davet edilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Belediye Başkanı Savaş, milli takım seçmelerinde ve müsabakalarda sporcularına başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here