Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Yine Kalitesini Gösterdi

0
417

tekvando6Mersin ilinde gerçekleştirilen siyah kuşak sınavına 17 sporcu ile katılan Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, 7’si de siyah kuşak almaya hak kazandı. Tüm sporcularının başarılı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getire Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan, sporcuları ile gurur duyduğunu belirtti.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından altı ayda bir değişik bölgelerde yapılan siyah kuşak sınavının bu yılın ilki geçtiğimiz hafta sonu Mersin ilinde yapıldı. Siyah kuşak sınavına Öz Şampiyonlar Tekvando spor kulübünden toplam 17 sporcu katıldı. Sınava en çok sporcu ile katılım gösteren Öz şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünün Antrenörü ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü de olan Mehmet Korhan, “17 sporcunun da siyah kuşak sınavında başarılı olması kulübümüz açısında büyük bir başarıdır. Sınavda sporcularımız başarı göstererek bizi onurlandırmışlardır. Onları kutluyorum” dedi.

Kulüp Antrenörü Mehmet Korhan nezaretinde çalışmalarını yapan sporcuların, bu başarıyı elde etmesi kulüpte yapılan çalışmanın ne kadar doğru ve disiplinli olduğunun en güzel göstergesi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here