Starlife Fitness Spor Merkezi Bugün Açılıyor

0
470

starlife fitness1İskenderun’da spor ve müzik camiasının sevilen renkli simalarından eski milli sporcu, tekvando hocası ve müzisyen İhsan Akpınar’ın işletmeciliğinde yepyeni bir spor merkezi açılıyor.

Belediye eski nikah salonu karşı sokağındaki 1 nolu belediye iş hanı 1. katında 12 Aralık Cumartesi günü (bugün) saat 14.00’de açılışı yapılacak olan STARLIFE FITNESS spor merkezinde son model teknolojik spor aletleriyle sağlıklı yaşam için spor ve egzersiz olanakları sunuluyor.

“Geç Kalma Genç Kal” sloganıyla zinde ve fit yaşam tarzını tercih edenleri STARLIFE FITNESS spor merkezine beklediklerini söyleyen İhsan Akpınar, kendisi gibi sporcu olan evlatları Kamer, Çağdaş ve Sevgi Akpınar ile birlikte ‘spor ile sağlıklı yaşamak isteyenlere öncülük etmeyi’ hedeflediklerini belirtti.

starlife fitness2

Bugün gerçekleştirilecek olan açılışa tüm sporsever İskenderunluları davet ettiklerini ifade eden Akpınar; “Salonumuzda fitness, plates, kondüsyon, body building, total body, aerobik-step ve uzak doğu sporları gibi konularda deneyimlerimizi ve son sistem teknolojik spor aletlerimizle olanaklarımızı sporseverlerin hizmetine sunuyoruz. Spor mutluluktur diyoruz ve mutlu olmak isteyenleri salonumuza bekliyoruz. 0.326 613 63 53 ve 0.535 510 66 67 iletişim telefonlarımızdan bize ulaşılabilir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here