Hafta Sonu Programı Belli Oldu

0
86

spor haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları karşılaşmaların programları belli oldu. Programa göre, Körfez İskenderunspor, Çorum Belediyespor’u; Payasspor da Etimesgut Bld.Spor’u sahalarında konuk edecek. Erzin Belediyespor, Zonguldak Kömürspor’a; Kırıkhanspor, Kozan Bld.Spor’a; Hatayspor ise Bandırmaspor’a konuk olacak.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, klasmanın alt sıralarında bulunan temsilcimiz Turuncu-Mavili Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu sahasında Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. Alt sıralardan kurtulmak için çaba sarf eden temsilcimiz, Çorum temsilcisini puansız göndererek hem 3 puan hem de moral kazanmak hedefi ile bu zorlu maça hazırlandı. Teknik Direktör Ender Traş, içerde oynayacakları karşılaşmadan mutlak suretle 3 puan kazanmak istediklerini kaydetti. Ender Traş, içerde oynayacakları bu maçtan mutlak suretle 3 puan almak istediklerini kaydetti.

2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor, güçlü rakibi Bandırmaspor ile oynayacağı önemli maç için bugün Bandırma’ya gidiyor. Teknik Direktör Gürses Kılıç idaresinde hafta başından beri kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Hataysporlu futbolcular, kötü gidişe dur demek için çaba sarf ettiklerini belirterek bir galibiyet gelmesi halinde takımdaki havanın değişeceğini ifade ettiler. Pazar günü Bandırmaspor deplasmanına çıkacak olan Hatayspor’da Konya Anadolu Selçukspor maçında direk kırmızı kart gören Semavi Özgür ile 4 sarı karta ulaşan Selçuk Özkan, cezalı oldukları için forma giyemeyecek.

Haftanın programına göre, Payas temsilcimiz Etimesgut Bld.Spor’u sahasında konuk edecek. Erzin Belediyespor, Zonguldak Kömürspor deplasmanında, Kırıkhanspor, Kozan Bld.Spor ve Hatayspor da Bandırmaspor deplasmanlarında puan mücadelesi yapacak. Program şöyle: >>>

Körfez İskenderunspor-Çorum Belediyespor

13 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Ozan Bileyci, İbrahim Akar, Mustafa Cüneyd Çalışkan

Payasspor-Etimesgut Bld.Spor

13 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Serkan Ergün, Cüneyt Taner, Mücahit Değermenci

Zonguldak Kömürspor- Erzin Belediyespor

13 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.30

Karaelmas K. Köksal Stadı

Sinan Dereci, Serkan Çinar, Burak Cansız

Kozan Bld.Spor-Kırıkhanspor

13 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.30

İsmet Atlı Stadı

Batuhan Gültek, Burak Gültek, Barış Akdağ

Bandırmaspor-Hatayspor

13 Aralık 2015 Pazar Saat: 13.00

Bandırma 17 Eylül Stadı

Bilal Emektar, Murat Taşçıkar, İsmail Taygun Tasalı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here