Sporseverleri Transfer Heyecanı Sardı!

0
90

körfez iskenderunspor222013-2014 futbol sezonunda kötü bir sezon geçiren 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor’un nasıl bir transfer politikası izleyeceği ve takıma hangi isimlerin transfer edileceği merakla bekleniyor…

Sezonun son bulması ile ligde nasıl bir yol izleyeceği ve nasıl bir kadro kuracağı merak konusu olan Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor’da yönetim şimdilik sessizliğini koruyor. Taraftarlar ise şimdiden yapılacak transferleri heyecanla bekliyor.

2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, 2013-2014 futbol sezonunda kötü bir sezon geçirmiş ve ligin son haftalarında Belediye Başkanı Seyfi Dingil öncülüğünde başlayan takıma sahiplenme sayesinde sezonun son maçında ligde kalmayı garantilemişti.

İskenderunluların son haftalarda da olsa takımı sahiplenmesi sporseverler açısında yeni sezon için büyük umutlar taşırken, Mavi-Turuncu renklere gönül veren taraftarlar şimdi de takıma yapılacak transferler ile yeni oluşumu heyecanla beklemeye başladı.

Transfer konusu ile ilgili Körfez İskenderunspor yönetiminin de ileriki günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Transfer Dönemi 10 Haziran’da Başlıyor…

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, futbolda 2014-2015 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran’da başlayıp 1 Eylül 2014’te sona erecek. İkinci transfer dönemi ise 6 Ocak 2015’te başlayıp 2 Şubat 2015’te tamamlanacak.

TFF Yönetim Kurulunun toplantısında ayrıca, futbol müsabaka mevsimi, yetiştirme tazminatı miktarları, altyapı fonları, genç futbolcu teşvik sistemi, Spor Toto 3. Lig oyuncu uygunluğu, profesyonel futbolcu özel sigorta teminat miktarları, işlem gideri, emeklilik hakkı kazanma ödentisi, referans bedelleri, kulüp tescil ve aidat ücretleri, yabancı uyruklu teknik adamlarda aranacak şartlar, teknik adamların referans ve vize ücretleri konusunda da önemli kararlar aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here