Hatayspor Taraftarı Üzgün!

0
202

hatayspor14Hatayspor Taraftarlar Dernek yöneticileri, Hatayspor’un play-off finalinde penaltılarla Alanyaspor’a yenilerek bir kez daha PTT 1. Lig kapısından dönmesinin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti. Dernek yöneticileri Jan Baram’ın başkanlık görevine devam etmesini istediklerini de vurguladı.

Yenilginin kendilerini derinden sarstığına işaret eden dernek yöneticileri; “Geçen yıl Fethiyespor maçının ardından bu yılda Alanyaspor maçında ikinci kez aynı acıyı yaşamak bizleri kahretti. Her şeye rağmen bizlere bu heyecanı yaşatan başta Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’a, Hatayspor yönetimine, teknik direktör Ahmet Taşyürek’e, antrenörlerimize ve futbolcularımıza teşekkür ederiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hatayspor’un İstanbul’daki final maçı için taraftarlara otobüs konusunda yardımcı olan ve destek sağlayanlara de teşekkür eden Taraftarlar Derneği Yöneticileri; “Bizleri yalnız bırakanları kınıyoruz! Ancak Hatayspor’un tüm taraftar gruplarına, Körfez İskenderunspor, Kırıkhanspor, Reyhanlıspor, Payasspor taraftarlarına ayrıca İstanbul’da yaşayan ve bu önemli maçta Olimpiyat Stadyumunda Hatayspor’u destekleyen tüm hemşerilerimize teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştular.

Jan Baram Görevde Kalmalı

Açıklamalarında Başkan Jan Baram’a ayrı bir paragraf açan Dernek Yöneticileri; “Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram’ın bu sezonki çabasını ve emeğini takdir eden biz taraftarlar, Başkan Baram’ın görevine devam etmesini istiyoruz. Sezon boyunca Hatayspor’un başarısı için maddi ve manevi tüm imkanlarını seferber eden Jan Baram’a ve onun yönetimine teşekkür ederken, yönetim olarak maceraya atılmaya gerek olmadığını Jan Başkanın yanında destekçisi olduğumuzu spor kamuoyuna açıklıyoruz” diyerek başkana destek çıktılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here