Spor Şenliğinde Heyecan Zirvede

0
104

spor-arsuz turnuva2Arsuz 1. Spor Şenliği, Nefesleri Kesen Müsabakalara Sahne Oluyor

Arsuz Belediyesi ile Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Arsuz 1. Spor Şenliği kapsamında düzenlenen plaj voleybolu ve basketbol turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi. Nefesleri kesen, kıyasıya mücadelenin ve hayli çekişmeli geçen maçların sonunda plaj voleybolunda kızlarda Fenerbahçe, erkeklerde Ömer – Gürkan ikilisi, mix kategorisinde ise İhtiyarlar Takımı şampiyon olurken, basketbol turnuvasında ise minik kızlarda Vanilyalı Dondurma, minik erkeklerde İskenderun Basketbol Akademi, Yıldız kızlarda Haytalı Bici Bici, yıldız erkeklerde İskenderun Basketbol Akademi, Genç erkeklerde Bulls, büyük erkeklerde Barış Kafe Team, veteranlarda ise İskenderun Basketbol Akademi şampiyonluğunu ilan etti.

spor-arsuz turnuva3

Bocce İlgi Gördü

Eski fuar alanında gerçekleşen judo ve karate müsabakalarında  da 500 sporcu ter dökerken, antrenör Semih Balcıoğlu koordinatörlüğünde Arsuz’da ilk kez düzenlenen Bocce Petank sporu tanıtım maçlarına ise yaklaşık bin kişi katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu spor şenliğinde plaj futbolu ile halı saha futbol turnuvasında kıyasıya mücadele tüm hızıyla devam ederken, maçları sona eren sporculara ise ödüllerini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve Hatay Basketbol İl Temsilcisi Banu Mursal Özdemir tarafından takdim edildi.

spor-arsuz turnuva4

Bu Turnuvada Herkes Birinci

Arsuz 1. Spor Şenliği ile hedeflerinin her yaştan insana spor kültürünü ve bilincini aşılamak, onları sporun içine çekerek kardeşlik ve barış duygularının pekişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirici bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her yaştan insanın spor yapmasına imkan tanıyan Arsuz 1. Spor Şenliği’ne katılan bütün takımlarımıza, sporcularımıza, düzenleme komitemize, hakem ve görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette turnuvaların birincileri olacak, ama bizim gönlümüzde bütün takımlarımız ve sporcularımız emeklerinden ve katkılarından dolayı birincidir. Göstermiş oldukları sabır ve performanstan dolayı onları bir kez daha tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir atmosferde, dostluğun, kardeşliğin egemen olduğunu görmek bizleri hem onurlandırdı, hem mutlu etti, hem de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gözler önüne serdi” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here