Kırıkhan’dan Müthiş Başlangıç!

0
70

kırıkhanspor30Stat: Kırıkhan İlçe

Hakemler: Oğuz Kaan Turan***  Harun Reşit Güngör*** Yakup Keçeci***

Kırıkhanspor: Ömer**** Hüseyin*** Murat Kurt**** Mehmet*** Güven*** İlyas*** Emrah*** Sercan** (Dk. 62 Fatih**) Gökhan*** Bilal*** Volkan** (Dk. 76 Oğuzhan**)

Cizrespor: Ahmet** Onur** Doğancan** Gökhan** (Dk. 58 Ramazan*) Atilla** İlker** (Dk. 46 Tuanan*) Rıdvan* Serkan** Ramazan** (Dk. 80 Ali Civan*) Deniz** Devrimcan**

Sarı Kart: Emrah, Gökhan (Kırıkhanspor )

Kırmızı Kart: Dk.28 Rıdvan (Cizrespor )

Gol: Dk.85 Murat Kurt (Kırıkhanspor )

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor ligin ilk haftasında kendi saha ve ceza önünde misafir ettiği Cizrespor’u 1-0 mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Müsabakanın 85. dakikasında Kırıkhanspor’un geliştirdiği atakta Mehmet Öncan gole giderken Cizrespor’un defans elemanı  Onur Çakır tarafından yere indirildi. Penaltı atışında Murat Kurt topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Kırıkhanspor, sahadan üç puan ile ayrılan taraf oldu.

Çetin; “Hakkımız Olan Galibiyeti Aldık”

Kurduğu güçlü kadroyla spor kamuoyu tarafından şampiyonluğa oynayan ekipler arasında gösterilen Cizrespor’u kendi saha ve seyircisi önünde yenme başarısı gösteren Kırıkhanspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Karşılaşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırıkhanspor Teknik Direktörü Mehmet Çetin, Cizrespor’un güçlü bir ekip olduğunu bildiklerine işaret ederek; “Kamp dönüşü çalışmalarımızı bu yönde yaptık. Havanın aşırı derecede sıcak olmasına rağmen özellikle ilk yarıda ellerimize geçirdiğimiz pozisyonlarda gol yollarında başarılı olamadık. İkinci yarıda da rakibimize oranla daha da iyi futbol sergiledik. Hakkımız olan bir galibiyeti aldık. Elde ettiğimiz galibiyet için camia olarak mutluyuz.

Daha ligin başındayız. Bu karşılaşmada olduğu gibi diğer maçlarımızda da ciddiyeti elimizden bırakmak istemiyoruz. Bu galibiyetimizi başta genç yaşta kaybettiğimiz cefakâr taraftarlarımızdan merhum Hakan Özalp’a, Hancılar gurubumuza, diğer ilçelerimizden gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza, yönetimimize ve tüm Kırıkhanspor camiasına armağan ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here