“Siz Beni Ziyaret Etmeyeceksiniz, Ben Hep Sizin Yanınıza Geleceğim”

0
76

riyad kırmızıoğlu19CHP Milletvekili A.Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneğini ziyaret etti. İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ilk olarak CHP Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na, yönetim kurulu ve bütün üyeler adına teşekkür etti.

Konuşmasına, dernek başkan ve üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür ederek başlayan Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Siz beni ziyaret etmeyeceksiniz, ben hep sizin yanınıza geleceğim, ben sizi ziyaret edeceğim. Siyasete sokakta başladım, sokakta gezerek sizlerin yanında siyasetimizi devam ettireceğiz ve sorunları sokakta yanınızda olarak çözeceğiz. Her zaman sokakta olmalıyız ki sokağın sesini duyalım. Biz kendimizi halılı odalara etten duvar örülmüş odalara kapatırsak köreliriz ve bu yüzden siz beni ziyaret etmeyeceksiniz ben sizi ziyaret edeceğim” dedi.

Kırmızıoğlu, konuşmasına hiç bir bölge ayrımı yapmadan, eşit hizmet anlayışı ile hizmet edeceğinin sözünü vererek devam etti. Kırmızıoğlu, Eczane Teknisyenlerine hitaben; “Sorunlarınızı beraberce belirleyip çözümünü beraberce bulacağız, çünkü en iyi çözümü yaşayan bilir, bulduğumuz çözümlerin takipçisi olacağım.

Milletvekilliğini, rozet takmak için istemiyorum, takılabilecek en güzel rozet, yaptığımız işi hakkıyla yapmış olmamın gururuyla sokaklarda yürüme rozetidir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here