Kahraman; “Ak Parti’nin Kalelerini Yıkmalıyız”

0
127

hakan kahraman1Göz Doktoru Hakan Kahraman, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Göz Doktoru Hakan Kahraman, geçtiğimiz hafta sonu parti binasında, Cumhuriyet Halk Partisinden Hatay Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, bazı milletvekili aday adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Dr. Hakan Kahraman, 2014 yerel seçimlerde de Hatay büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu hatırlatarak; “Aday olamama rağmen çok sevdiğim mesleğimden istifa ederek 6 ay boyunca bir nefer gibi çalıştım. Büyükşehir Belediyesini kazanmamızda katkım olduğuna inanıyor ve gururlanıyorum. Dostlarımın yoğun telkinleriyle milletvekilliği için de aday adayı olduğumu buradan ilan ediyorum” şeklinde konuştu.

hakan kahraman2

Kırıkhanlı olduğunu ve 1950’li yıllardan bu yana aktif siyasetin içinde olan bir aileden geldiğini ifade eden Karhama; “Ovada tanınan, sevilen bir ailenin mensubuyum. 22 yıldır da İskenderun’da hekimlik yapmaktayım. Hastalarım tarafından sevilen biriyim. Tüm kesimlerden oy alacağıma inandığım için bu yola çıktık. Partimizden aday adayı olan çok değerli şahsiyetler var. Hiçbiri rakip değil dostumuzdur. Kim çıkarsa çıksın destek olacağız” dedi.

İskenderun’un bugüne kadar hep üvey evlat muamelesi gördüğünü ifade eden Kahraman, Kırıkhanlı bir aday olmasına rağmen, İskenderun’un sorunlarını çok iyi bildiğini, sorunlara çözüm bulma adına mücadele edeceğini kaydetti.

hakan kahraman3

2011’de yapılan seçimlerde 304 bin oy alarak ikinci parti olduklarını hatırlatan Kahraman, bu oy potansiyelini yükseltebilmek adına AK Partinin kaleleri durumunda olan ilçelere yönelik çalışmak gerektiğini vurguladı. Kahraman; “2011’deki seçimlerde İskenderun Antakya ve Samandağ’dan 260 bin oy alırken geri kalan 9 ilçeden 44 bin oy aldık. Ak Partinin bu kalelerini yıkmadıkça daha fazla milletvekili çıkaramayız. Ova, Altınözü, Yayladağı, Dörtyol, Payas, Erzin ve Belen’de sevilen bir aday çıkmalı ve bu bölgelerin oylarını arttırmalıyız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here