Şirin; “Atatürk’te Birleşip Güç Birliği Yapılmalı!”

0
115

işçi partisi açıklama4Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin, önümüzdeki yerel seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Önümüzdeki seçimlerin bir fırsat olduğunu ifade eden Şirin; “Türkiye, ABD planları doğrultusunda AKP ve PKK koalisyonu eliyle vatanımızın bölündüğü, Cumhuriyet’in ölüm kalım savaşı verdiği koşullarda yerel seçimlere gitmektedir.  Yerel Seçimler, belediyelerimizi gericilik, yolsuzluk ve bölücülükten temizlemenin yanı sıra, ülkemizi Erdoğan-Gül-Gülen yönetiminden kurtarmak için önemli bir fırsattır” dedi.

Sarıgül, PKK ile Anlaşma Yapmış mıdır?

Açıklamasında CHP’ye de yüklenen Şirin; “Partimize ulaşan bilgiyi milletimizle paylaşıyor ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na soruyoruz! Yerel Seçimlerde, özellikle İstanbul’da bölücülükle, yani PKK (BDP/HDP) ile işbirliği yapacak mısınız? BDP/HDP’ye, İstanbul’da 4 Belediye Başkanlığı teklif ettiniz mi? Mustafa Sarıgül’ün PKK (BDP/HDP) ile ittifak görüşmeleri ve anlaşmalar yaptığı doğru mudur? Bu görüşme ve anlaşmalar bilgi ve izniniz dahilinde midir?

Sayın Kılıçdaroğlu, bu soruların yanıtını İstanbul halkına vermek zorundadır. Yanıt verilmelidir ki, İstanbul halkı gerçeği öğrensin. İstanbul’da bölücülükle işbirliği yapan bir belediye başkanı olamaz! Buna izin vermeyiz! İstanbul AKP’ye de, PKK’ya da ve bölücülerle işbirliği yapanlara da teslim edilemeyecek kadar değerlidir” şeklinde konuştu.

Bölücülükle İşbirliği Yapılamaz

Bölücülükle işbirliği yapılarak, milletin bütün imkân ve kabiliyetleri seferber edilemeyeceğinin altını çizen Şirin; “Bölücülükle işbirliği, İstanbul’u yeniden AKP sultasına teslim etmektir! BOP Eş Başkanlığının, Yobaz Diktasının sürdürülmesine destek olmaktır! Türkiye, BOP Eş Başkanlığı Yobaz Diktasını yıkmak, Milli Meclisini oluşturup Atatürk’ün hükümetini kurmak ve yeniden Kemalist Devrim rotasına girmek zorundadır. Bu yaşamsal zorunluluk, AKP’den kurtulmayı yakıcı görev olarak önümüze koymuştur.

Bu görev, ancak  gereken kuvveti yaratmakla başarılabilir. O kuvvet, Atatürk’te birleşip, Türk Bayrağı altında toplanarak yaratılabilir. Milli güçlerin iktidar hedefiyle Atatürk’te birleşip güç birliği yaparak, yerel seçimlere katılmaları tarihi sorumluluktur. Kendisini Türkiye’den yana kabul eden hiçbir siyasal güç, bu tarihi sorumluluktan kaçamaz. Kaçarsa Yobaz Diktasının bozgununu paylaşır.  Bu tarihi sorumluluk CHP ve MHP’nin önündedir. Meydanlarda birleşen milyonların iradesine sırt dönenler, Belediyelerimizin AKP ve PKK’ya yeniden teslim edilmesinin sorumluluğu altında ezileceklerdir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here