Down Sendromlu Futbol Okulu Açılıyor

0
111

down sendromlu futbol okuluİskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Levent Duman, spor kulübü bünyesinde Down Sendromlu futbol okulunun açılacağını belirtti. Duman, yaptığı açıklamada, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Duman, Down Sendromlu futbol okulunun bölgede bir ilk olduğunu belirterek; “Bu konuda bizlerin her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e ve bu çalışmanın ortaya çıkmasında bizlere büyük destek veren Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı ve Belediye Başkanımızın eşi Feray Dingil’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Gençlik Spor Futbol Kulübünün ve kulüp bünyesinde açılacak olan Down Sendromlu futbol okulunun bugün açılacağını belirten Duman; “Down Sendromlu çocuklar uzman eğitmenler eşliğinde sporla iç içe bir yaşama başlayacak. Down Sendromlu çocuklar spor yaparak daha sosyal bir yaşama başlayacaklar. Açılış bugün saat 17:00’da Anıt Alanında yürüyüşle başlayacak. Ardından belediye sahil kompleksinde bir tören düzenlenecek. Açılışa tüm halkımız ve sporseverler davetlidir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here