Şehitler Mezarları Başında Anıldı

0
418

Kurban Bayramı arefesinde şehitlik ziyareti düzenlendi. Saygı duruşu ile başlayan ve İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun şehitlerimiz için dua okuduğu törene, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile diğer protokol üyeleri ve şehit yakınları katıldı.

İskenderun Belediyesi Asri Mezarlık’taki şehitlikte yapılan tören bitiminde, şehitlerin mezarını gezerek, karanfil bırakan protokol üyeleri, şehit yakınlarının acısını bir kez daha paylaştı ve bayramlarını kutladı. İskenderun Belediyesi, mezarlık ziyareti için bayram arifesi ve bayramın birinci ve ikinci günü otobüs seferi de düzenledi.

Şehit ve Gazi Evlerine Ziyaret

Protokol üyeleri, şehitlik ziyaretinin ardından, Gazi Piyade Er Recep Fantazi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Dokur, Şehit Polis Memuru Murat Akbulut ve sivil memur gazi Halil Kara’nın evini ziyaret etti. Ziyaretlere, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar katıldı. Şehit ve gazi ailelerinin bayramını kutlayan protokol üyeleri, şehitlerin ailesine bir kez daha başsağlığı dileyerek, acısını paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here