“Seçim Çalışmalarımıza Buradan Start Veriyoruz”

0
264

chp kadın kıolları1CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan, İskenderun’da Partililerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, partisinin İskenderun Kadın Kolları Yönetimiyle bir araya geldi. CHP İskenderun İlçe binasında gerçekleşen ziyarete CHP Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Şevlade Uzun da katıldı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ı, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Beyaz Karaman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Dokuzcan’a çalışmaları hakkında bilgiler veren Karaman, faaliyet raporunu da sundu. Faaliyet raporunu maddeler halinde sıralayan Karaman; “Her Çarşamba toplantı yapıyoruz. Bu toplantıya isteyen bütün kadın arkadaşlarımız katılıyor. Haftada iki kez sivil toplum örgütlerini ziyaret ediyoruz. hangi konularda sesleri olmamızı istiyorlarsa o konuda rapor hazırlayıp çalışma yapıyoruz. Her cumartesi köylerde ve mahallelerde, Büyükşehir Belediye Başkanımızın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş ve Milletvekilimizin eşi Avukat Suzan Şahin Dudu ile birlikte hem kadınların hem de mahallenin sorunlarını dinleyip çözümler üretiyoruz.

chp kadın kıolları2

İlçe Kadın Kolları olarak çeşitli komisyonlar kurduk. Bu komisyonlar, mahalle komisyonu, cenaze komisyonu, sivil toplum örgütleri ve basın komisyonudur. Sosyal Market Komisyonu haftada üç gün sosyal markette faaliyetlerini sürdürmektedir. Hem yerel, hem de Cumhurbaşkanı seçimlerinde girilmedik ev ve mahalle kalmamıştır. Genel seçim çalışmalarına şimdiden başlamış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

CHP İlçe Kadın Kollarını çalışmalarından ötürü tebrik eden CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan da, önümüzdeki seçimler için çalışmalara çok önceden başladıklarını ancak buradan bir kez daha seçim startı verdiklerini ve bundan sonra il il dolaşarak seçim çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here