SAYDES Bölge Toplantısını Hatay’da Yaptı

0
221

saydes toplantıSağlık Yardımlaşma Dayanışma Biriktirme Sandığı (SAYDES), her üç ayda bir düzenlemiş olduğu bölge illeri istişare ve değerlendirme toplantılarından bu aykini İskenderun’da gerçekleştirdi. SAYDES  İkinci Bölge Başkanı Serdar Koşar koordinatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Genel Başkan Yardımcısı Serdar Bakaç, Hatay, Osmaniye, Adana ve Mersin illerini kapsayan il, ilçe başkanları ve kurum temsilcileri düzeyinde yaklaşık otuz beş kişi katıldı.

İkinci Bölge Başkanı Koşar, Hatay ilinin hem kendisi hem de genel merkez için önemli bir il olduğunu ve Genel Merkez tarafından yapılacak olan tüm yatırım ve hizmetlerden Hatay ilinin hak ettiği payı fazlasıyla alacağını vurguladı. Bu zamana kadar planlanmış olan tüm çalışmaların zaman içerisinde yerini bulduğunu belirten Koşar, her geçen gün hedeflerimizi  daha da büyüterek  yollarına kararlı bir şekilde devam edeceklerini kaydetti.

Genel Başkan Yardımcısı Serdar Bakaç da Türkiye genelinde üç yıl gibi kısa bir sürede yaklaşık yedi bin üye sayısına ulaşıldığını ifade etti. Bakaç, ayrıca SAYDES Hatay teşkilatına, Hatay ili için yatırım kararının Genel Merkez tarafından olumlu bulunduğu ve öncelikli iller arasına alındığı müjdesini verdi. Bakaç, Hatay ili için nasıl bir yatırım yapılacağına dair  araştırmalara başlandığını belirtti.

SAYDES İkinci Bölge Başkanı Koşar, Hatay teşkilatına yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Hatay İl Başkanı Vildan Doğan Kaya, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Durgun, İlçe temsilcisi Şeref Yıldız, Hatay Avukatı Nilgün Durgun ve kurum temsilcileri 2014 yılının ikinci Bölge İstişare Toplantısının Hatay ilinden başlamış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here