Ergin; “Laf Siyaseti Yapmadık, Taş Üstüne Taş Koyduk”

0
183

sadullah ergin3Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ergin bu kapsamda geçtiğimiz akşam Antakya İpek Düğün Salonu’nda Mehmet, Bostan ve Ali Alkan ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya ayrıca, Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkan adayı Mimar İsmail Kimyeci, Yayladağı Belediye Başkan adayı Mehmet Kalkan, Ak Parti İl Başkanı Süleyman Tenekecioğlu, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve parti yöneticileri ile binlerce insan katılım gösterdi.

Gecede bir konuşma yapan Yayladağı Belediye Başkan adayı Mehmet Kalkan 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başta Hatay Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, Antakya, Yayladağı ve diğer ilçelerde Ak Parti adaylarının başarılı sonuç alacağını söyledi.

Kalkan’ın konuşmasının ardından Kimyeci kısa bir konuşma yaptı. 30 Mart tarihinde sandıkların patlatılacağını ifade eden Kimyeci; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hepinizin gurur duyduğu sayın bakanımız Sadullah Ergin beyi seçeceğiz” dedi.

Gecenin son konuşmasını Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin yaptı. Ergin konuşmasını yaparken salonu hınca hınç dolduran misafirler, sık sık slogan attılar. 11 yıldır bu ülkeye, bu kente kimilerine göre yapılması imkansız hizmetlerin yapıldığını söyleyen Ergin; “Biz diğerleri gibi, laf siyaseti yapmadık, taş üstüne taş koyduk. Halkımıza hizmetler sunduk” dedi.

Yapılan yatırımlar ile Hatay’ın adeta bir şantiyeye dönüştüğünü kaydeden Ergin; “Tarlada iz bıraktık, inşallah harmanda yüzümüz olacak. Çok hizmetlerde bulunduk. Hatay hizmet siyaseti ile tanıştı” dedi.

Yıllar yılı utanç duyulan yasakların yine bu milletin isteği ile kaldırıldığını ifade eden Ergin; “12 Eylül tarihinde yapılan referandum ile halkımızın verdiği %58 destekle utanç duyduğumuz yasaklar kalktı. Hukuk Devleti yolunda güçlenen ülke olduk. İsteyen herkes inancını rahat yaşama olanağına sahip oldu. İsteyen herkes fikrini rahat açıklama imkanına sahip oldu. Artık hiç kimse şiir okudu diye hapse atılmayacak. Gerçek manada Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin oldu” dedi.

Milliyetçiliğin, vatanperverliğin lafla olmadığını hatırlatan Ergin; “Şanlı, nazlı bayrağımızı daha yukarılara taşımak için çok büyük mücadeleler verdik. Dünya ülkeleri arasında dolaşım kolaylığı sağlayan Türkiye pasaportu değer kazandı.  Bayrağımız daha yukarılara çıktı. Esas vatanperverlik, esas milliyetçilik budur” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here