Perşembe ve Cuma Elektrik Kesintisi Yapılacak

0
62

elektrik kesintisi2Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. İskenderun İlçe İşletme Operasyon Merkezi Şebeke Operasyonları Takım Yöneticiliği tarafından verilen bilgiye göre; TEİAŞ 380 KVA İletken Çekimi Çalışmalarından dolayı; Sarıseki Beldesi, Hasan Can Taş Ocağı, Denbirport Limanı, Sağlık Ocağı, Okullar ve çevresinde 13 Şubat 2014 Perşembe günü ve 14 Şubat 2014 Cuma günü saat: 07.00 ile 18.00 arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Söz konusu elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşların; elektrikle çalışan cihazları devreden çıkartmaları, jeneratör kullanılan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları konusunda dikkat etmeleri istendi. Yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirlenen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği de duyuruldu.

Elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için 186 ve 444 1 186 ALO ELEKTRİK telefon hattına başvurulabileceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here