Savaş; “Bütün İlçelerimiz Bizim Göz Bebeğimizdir”

0
136

lütfü savaş5BŞB Başkanı Savaş, Payaslılarla Bir Araya Geldi…

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Payas’ta vatandaşların organize ettiği birlik ve beraberlik toplantısına katıldı.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, Hatay’ın her noktasında siyasal ve bölgesel ayrım yapmadan hizmet yapacaklarını ifade ederek, Hatay’da hangi siyasi görüşte olursa olsun hizmette herkese eşit davranacaklarını ifade etti.

Hatay’da her şeyden önce huzurun önemli olduğunu, huzurun olmadan hizmetin bir anlamı olmayacağını vurgulayan Başkan Savaş, 12 Eylül 1980 öncesinin bunun bir örneği olduğunu, huzurla her şeyin daha anlamlaşacağını dile getirdi.

lütfü savaş6

“Hatay’ı Bir ve Bütün Olarak Geleceğe Taşımak İstiyoruz”

Hatay’ın dokusuna uygun bir tarzda çalışacaklarını ifade eden Savaş; “Bütün sorunları ince eleyip sık dokuyarak çözmek için elimizden geleni yapacağız. Alt ve üst yapısıyla Hatay gereken hizmeti alacak. Hatay’ı bütün olarak görmek, birlik ve beraberliğine zarar verecek etkenlere karşı gelerek geleceğe taşımak istiyoruz” dedi.

Başkan Savaş son olarak, belediyecilikte siyasetin seçim sonrası yapılmasını doğru bulmadığını ifade ederek; “Hangi partili olursa olsun, bütün ilçelerimiz bizim gözbebeğimizdir. Hizmette ayrımcılık yapmadık, yapmayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here