Sarıseki Ortaokulunda Bilim Şenliği Düzenlendi

0
213

bld-eğitime destek1Başkan Dingil: “Eğitime Her Zaman Destek Olacağız”

İskenderun Belediyesi ile İkem Kolejinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Sarıseki Ortaokulunda bilim şenliği gerçekleştirildi.

Düzenlenen bilim şenliğine katılan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime her zaman destek olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Bir millet ancak eğitimli bireyler sayesinde ilerler. Bizlerde bu anlamda imkanlar doğrultusunda, okullarımıza, öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Düzenlenen etkinliklere katılarak öğrencilerin, velilerin, eğitimcilerin sorunlarını dinliyor, çözümleri için uğraş veriyoruz” dedi.

bld-eğitime destek2

Okul Müdürü Lütfullah Biber ise düzenlenen etkinlikte emeği geçenleri tebrik ederek, okula verdiği desteklerden ötürü Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra öğrenciler okul bahçesine getirilen bilim tırı içerisinde kurulan laboratuarda incelemelerde bulundular.

Öğrenciler materyalleri şaşkınlıkla inceledi, merak ettikleri soruları da danışman öğretmenlere sorarak bilim meraklarını gidermeye çalıştılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here