Şampiyon Dokuz Ocak İlkokulu!

0
233

voleybol turnuvasıDörtyol’lu Öğretmenler Voleybol Maçında Kozlarını Paylaştı

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği öğretmenler arası voleybol turnuvası; Dokuz Ocak İlkokulu ile İmam Hatip Lisesi arasında oynana final maçı ile son buldu. Zorlu ve çekişmeli geçen karşılaşma sonunda rakibini yenen Dokuz Ocak İlkokulu şampiyon oldu.

Dörtyol’daki “Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası” 16 Haziran 2014 Pazartesi günü 12 takımın katılımıyla başladı. Eleme usulü yapılan müsabakalar sonunda Dokuz Ocak İlkokulu şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Final maçında İmam Hatip Lisesi ile yapan Dokuz Ocak İlkokulu şampiyon olurken turnuvada ikinci İmam Hatip Lisesi, üçüncü de Ticaret Lisesi oldu.

Kupa sevincini mesai arkadaşlarıyla birlikte yaşayan Takım Kaptanı ve Dokuz Ocak İlkokulu Müdürü Cemal Tabak; “Öğretmen arkadaşlarımızla oluşturduğumuz takımımız voleybolu sadece kural bazında bilen amatör bir ekipti. Karşımızda ise içerisinde beden öğretmenlerinin dahi olduğu ve turnuvanın tartışmasız favorisi olarak gösterilen takımlar mevcuttu. Fakat biz takım ruhu ile birbirimize güvenerek ve motive ederek yarattığımız ortak sinerji sayesinde eleme maçlarını kazanarak finale kadar geldik. Arkadaşlarımızın başarıya olan inancı bizi finalde de şampiyonluğa götürdü. Hepsine ayrı-ayrı teşekkür ederken, bu tür organizasyonların kaynaşma, dayanışma ve birlikte hareket etme kültürüne katkı sunduğunu ifade ediyor ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

19 Aralık Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kupa törenine ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şimşek ile Erkan Öktem katıldı. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edildikten sonra takımlar birbirlerini tebrik ederek birlikte turnuva anısına hatıra fotoğrafları da çektirmeyi ihmal etmediler. Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here