Şahutoğlu; “Bizim Hatay’dan Beklentilerimiz Büyük!”

0
95

yılmaz şahutoğlu9Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu Haziran 2015 genel seçimlerinde en az on milletvekilinden beşini hedeflediklerini belirterek; “Bizim Hatay’dan beklentimiz de, umudumuz da büyük” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu partisinin Altınözü İlçe teşkilatında Başkan Hamit İsa, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya geldi. CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsa, partisinin milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun geçen dönem de aday olduğunu ifade ederek; “Kendisi doktor, İskenderunlu. Biz kendisine başarılar diliyoruz, canı gönülden destekliyoruz. Çünkü kendisi sevdiğimiz, partili arkadaşımız” dedi.

Altınözü’nde soğuk atmosferde, sıcak ilginin içlerini ısıttığını ifade eden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Altınözü’nde böylesi bir ekiple karşılaşmaktan mutluluk duyuyorum, teşekkür ediyorum.  2015 genel seçimleri bizim açımızdan da, Türkiye tarihi açısından da çok önemsediğimiz bir seçim. Bu seçim çalışmalarına Hatay genelinde en erken ve ilk başlayan adaydık. Neredeyse 60 yıldır iktidarı görmediği halde, 60 yıldır bu partinin örgütleri, tabanı, sizler partinize sahip çıktınız. Bu kadar vefalı, bu kadar özverili, bu kadar samimi ve candan bir tabana bu partimizin de bir vefa borcu var. Milletvekili adaylarımızı biz tabanın sesine kulak vererek, sesini ciddiye alarak, onların fikirlerini doğrultusunda ön seçim yöntemiyle belirleyelim istedik” diye konuştu.

yılmaz şahutoğlu10

Hatay’ın her tarafında yaptığı seçim çalışmalarında tabanın adayı belirlemesi gerektiğini ifade ettiğini aktaran CHP’li Dr. Şahutoğlu; “Ancak Genel Merkezinin Hatay’da yaptığı çalışma, istişare, anketler sonucunda merkezi yoklama kararı aldı. Umuyorum ki partimize, Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum ki bu merkezi yoklama kararında Hatay’da tabanın sesine kulak verecek, tabanın sesi, yüreği, Ankara’da yürekli neferi olacak ve Hatay’ın tamamını, genelini kucaklayacak bir aday listesi oluşturulur. Bu aday listesiyle biz 7 Haziran Genel seçimlerine güçlü bir şekilde sizlerle beraber, sizlerden alacağımız destekle yola devam ederiz. Çünkü bizim, bu dönemde Hatay’da çok ciddi beklentimiz var. En az on milletvekilinden 5’ini Cumhuriyet Halk Partisi’nden çıkartmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisinin Hatay’da birinci parti çıkması adına, aday olup olmamasını önemsemeden çalışacağının altını çizen Dr. Şahutoğlu; “Sizin huzurunuzda çok rahatlıkla sözünü verebilirim; çünkü ben rüştünü kanıtlayan bir insanım. Milletvekili seçilecek konumda olmamama rağmen, bir milletvekili daha fazla çıkarmak adına ben var gücümle çalıştım. Seçim çalışmalarının son dakikasına kadar aktif görevlerde yer aldık. Bu dönemde de bu böyle olacak. Aday olursak, Cumhuriyet Halk Partisinin Hatay genelinde maksimum oyu alması adına var gücümle çalışacağız. Aday olmasak da, milletvekili adayı arkadaşlarımızın yanında, safında mücadelemize devam edeceğiz. Bu konuda bizim Hatay’dan beklentimiz, umudumuz da büyük” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here