Rizespor’u Yenen Hatayspor, Rakipleri Kaybedince Ligde Kaldı

0
10

Süper Lig’in 38. ve son haftasında Rizespor’u Mersin’de 2-0 yenen Atakaş Hatayspor, rakipleri puan kaybedince ligde kaldı. Hataysporlular, ligde kalmanın sevincini coşkuyla yaşadı.

Süper Lig’in 38. ve son haftasında Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor’u Mersin’de 2-0 yendi. Hatayspor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligde kaldı.

Zorlu karşılaşmanın 4. dakikasındada Atakaş Hatayspor öne geçti. Ceza sahasının sağında topu kazanan Kamil Ahmet Çörekçi, meşin yuvarlakla içeriye kadar girdi. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Tarık Çetin’in çıkardığı topu önünde bulan Dele-Bashiru’nun vuruşunda, meşin yuvarlak bu kez ağlarla buluştu: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısını Atakaş Hatayspor 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya ev sahibi yine atak başladı. 57. dakikada Atakaş Hatayspor farkı 2’ye çıkardı. Görkem Sağlam’ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Cemali Sertel’in ortasında topu kafayla kaleye gönderen Strandberg meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0. Karşılaşma da bu skorla sona erdi. Alınan bu sonucun ardından Atakaş Hatayspor rakiplerinin puan kaybetmesi üzerine ligde kalmayı başardı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here